Vendégeink mondták

Szabó András2015. május 15.

Csendes, nyugodt környezet, közel az állatkerthez. Figyelmes vendéglátók. Nagyon jól éreztük magunkat.

Molitor András2014. augusztus 20.

Kár, hogy nincs meleg étel ellátás és reggeliztetés, de maga a vendégház a szép zöld, csendes környezetben, figyelmes vendéglátókkal kiváló szálláslehetőséget biztosított. Visszatérünk!

Tibi/Zsuzsi2014. január 22.

Akkor ezek szerint csak mi éreztük jól magunkat, akik a végéig ott voltak... és ez mindentől független.
Nekünk ez egy kellemes év vége volt és köszönjük.


Kovács József2013. augusztus 25.

Kedves Vendéglátók!
Szeretnénk megköszönni ezt a pár nap felejthetetlen pihenést! Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak. Nagyon szépen köszönjük a kellemes zenét, a figyelmes kiszolgálást és a jó hangulatú társaságot! Reméljük mielőbb újra élvezhetjük vendégszeretetüket. Nehéz szívvel indultunk haza...
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk az éttermet és a panziót!
Üdvözlettel: Kovács József és Molnár Elvira (Taksony)

Lakatos László,feleségem és Ágika2013. augusztus 12.

Tc.Tulajdonos! Szeretnénk megköszönni a fenséges ebédet és vacsorát!!! Sajnos elmaradt ezen a héten a bucsú vacsi, amit ezen a héten csütörtökre tervezetünk (pedig zságba macskát is kaptunk volna)!? Ha Veszprémbe járunk mindenféleképp bemegyünk ebédre vagy vacsira!!! Köszönettel : Lakatos László és családja. Isaszeg!!!

Várnai család2013. július 19.

Fantasztikus környezet, fantasztikus emberekkel... :-) Köszönjük,hogy itt lehettünk, nagyon jó volt. A kislányunk megkönnyezte a búcsút, annyira jól érezte magát, hogy nem akart hazajönni...
Mindenkinek csak ajánlani tudom. :-)

Nagy István2013. július 15.

Köszönjük a vendáglátást, a hétvégén voltunk ebédelni, hát ahányszor tehetem mindig benézek, mert végre olyan vadételt ettem ami megfizethető és felséges volt.
Köszönöm a családom nevében is!

Kiss-Zenteg Zsuzsanna2012. augusztus 18.

Köszönet mindenért. Mi idén jártunk először a panzióban, de biztosan időről időre visszatérünk. A Kislányunk is ( pedig őt nehéz kezelni időnként) nagyon jól érezte magát. Le sem akart feküdni aludni. Gyorsak, korrektek, emberségesek, amikor a legnagyobb tömeg van is mintha csak arra az egyre figyelnének, szóval mindent csak köszönni tudunk. Az ételről, a kiszolgálásról csillagos ötös. Beállhatnának a Hilton mellé!!!!!!

Major Ferenc2011. március 17.

Őszintén szólva még nem is jártunk a panzióban, de szeretném megjegyezni már most kimagaslóan pozitív tapasztalataink vannak! Rugalmas és kedves ügyintézés a szobafoglalással kapcsolatban, csak jót mondhatok eddig is, és biztos vagyok benne hogy csodásan fogjuk érezni magunkat ha végre ott leszünk :).\r\n

Németh Zsófi :)2010. október 14.

Sok finomságot ettünk a vad-napok alkalmával! Megyünk a jövő héten is!:)

Haska Zsolt2010. augusztus 14.

Köszönünk mindent,kiváló kiszolgálás,finom ételek,családbarát hozzáállás.A játszótér és a játszószoba is nagyon tetszett.Ha még egyszer a környéken nyaralunk csak ide jövünk!Tünde-Zsolt-Áron-Lehel,vagyis a Haska család Szegedről

combos mary2010. augusztus 05.

Nagyon finomak voltak az etelek, a legjobb a vaddiszno volt!Koszi

Ditrich Gábor2010. július 18.

Az elmúlt napokban több éttermet is sikerült felkeresnünk. A kiszolgálás és az étel minősége itt kifogástalan és példa értékű. A vadragú leves pedig felülmúlhatatlan.

Patrik Sinkewitz2010. július 03.

Unheimlich nette Leute, geiles Essen, schöne, ruhige Lage, unbedingt empfehlenswert !!!! Grüße aus Fulda Patrik Sinkewitz

Verebélyi Gábor2010. június 27.

Köszönünk mindent!Tökéletes volt.Csak igy tovább!!!!Gábor&Judit

Dezse Richárd2010. június 22.

Egy éjszakát töltöttünk el a panzióban. Mindennel meg voltunk elégedve. Az ételek nagyon finomak voltak és bőséges adagot adtak belőlük. Ha a környéken ismét szállást keresünk, biztos ide térünk be.\r\nÜdvözlettel: Dezse Richrád Nagykanizsáról.

Boglárka2010. május 17.

10ből 11pont! csak így tovább!! ;)

Balogh Lajos2010. május 09.

Sehol sem tapasztaltam ilyen gondoskodást a gyerekekről.Játszótér,rajztáblák,szinezőfüzetek,játszószoba.Alig tudtuk elrángatni őket,de a női wc-ben a pelenkázóra ráférne egy szivacsbetét.Jövőre visszajövünk.Balogh család Kálmáncsáról.

Szabó Péter2010. május 08.

Napkollektorok a tetőn,biomasszával fűtenek,energiatakarékos izzók mindenhol,az önkormányzati fenntartású állatkertben pedig az újonnan épített csimpánzházban tartályos gázzal fűtenek..Ezert kerül olyan sokba a belépőjegy.Szégyen.

Roland2010. május 08.

Nagyon jók a zeneszek.

Hanna2010. április 05.

Nagyon finomak az ételek,a kedvencem a vegatál!!\r\nÜdv a szakácsnak.

Balla Gábor2010. április 03.

Köszönjük szépen a remek kiszolgálást, remekül éreztük magunkat a családommal.

Mondja el Ön is véleményét!

Az Ön neve E-mail címe
Üzenet szövege
A képen látható kód